Cutremur puternic în Oceanul Pacific, la sud de Panama

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,6 grade, s-a produs duminică în Oceanul Pacific, la sud de Panama, au anunţat seismologii americani, care nu au menţionat vreun risc de tsunami.

629 afișări
Imaginea articolului Cutremur puternic în Oceanul Pacific, la sud de Panama

Cutremur puternic în Oceanul Pacific, la sud de Panama

Până în prezent nu au fost semnalate pagube sau victime în urma seismului.

Cutremurul s-a produs la ora 18.45 (luni, 3.45, ora României), la o adâncime de zece kilometri, a precizat Institutul american de Geofizică (USGS). Epicentrul a fost localizat la 370 de kilometri sud de oraşul panamez David.

Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific a anunţat că "nici un risc de tsunami extins şi destructiv nu există", dar a avertizat că un seism cu asemenea magnitudine poate "uneori să genereze un tsunami local în regiunile de coastă din apropierea epicentrului".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici