„Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri”. Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înjunghiat o româncă şi pe bebeluşul acesteia în Marea Britanie

O româncă şi bebeluşul său de doar 3 săptămâni au fost înjunghiaţi, în octombrie, de mai multe ori de iubitul său, în oraşul Wallsend, Marea Britanie. Bărbatul a primit închisoare pe viaţă, după ce bebeluşul nu a mai putut fi salvat.

2255 afișări
Imaginea articolului „Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri”. Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înjunghiat o româncă şi pe bebeluşul acesteia în Marea Britanie

„Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri”. Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înjunghiat o româncă şi pe bebeluşul acesteia în Marea Britanie

Denis Beytula, cetăţean bulgar, şi-a înjunghiat băieţelul care dormea şi apoi a înjunghiat-o de mai multe ori şi pe Andreea Ştefan, 21 de ani, relatează Mirror

Bebeluşul a murit după patru zile la spital, în timp ce mama sa a fost rănită grav, dar a reuşit să supravieţuiască. Tânăra a apucat să sune la numărul de urgenţă, iar criminalul a făcut acelaşi lucru, recunoscându-şi faptele.

Bulgarul mărturisise înaintea naşterii băieţelului: „Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”.

Detaliile crimei au ieşit la iveală abia la proces. Bărbatul s-a înfuriat cu ozi înainte, după ce Andreea i-a respins avansurile sexuale.

Procurorul a povestit exact ce s-a întâmplat în ziua crimei: „Întors acasă la amiază, era furios. A luat cuţitul cu care o ameninţase cu o seară înainte şi i-a spus tinerei că o iubeşte şi că are nevoie doar de zâmbetul ei. A întors cuţitul asupra lui şi a vrut să i-l dea ei, spunând: Ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu”.

Agresorul şi-a făcut o tăietură superficială pe mână, iar Andreea, speriată de sânge, l-a implorat să se oprească. Bărbatul s-a dus cu cuţitul în dormitor unde dormea fiul său şi s-a aşezat pe pat. I-a spus româncei să se ducă la baie să-i aducă un pansament pentru rană. Aceasta a refuzat iniţial, dar s-a dus când a ţipat la ea. Când s-a întors în cameră l-a văzut aplecat deasupra coşuleţului bebeluşului înjunghiindu-l, potrivit procurorului.

Românca s-a luptat cu el, dar a înjunghiat-o de mai multe ori”.

Criminalul a ieşit apartament şi a sunat la poliţie. Ofiţerii ajunşi la faţa locului nu au ştiut că un bebeluş rănit se află acolo şi l-au descoperit plângând şi sângerând. Fusese înjunghiat de două ori şi a fost transportat la spital cu ambulanţa aeriană, dar a murit patru zile mai târziu.

Bărbatul a pledat vinovat şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

„Trebuia să ne iubească şi să aibă grijă de noi. Adevărul este că m-am aflat într-o relaţie abuzivă cu Denis şi am fost victima lui”, a mărturisit Andreea la proces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici