Daily Express: Aproximativ jumătate dintre cei care au ocupat ilegal clădiri nelocuite la Londra sunt români

Aproximativ jumătate dintre persoanele care au încălcat noua lege privind ocuparea clădirilor nelocuite la Londra sunt români, urmaţi de polonezi, relatează Daily Express.

453 afișări
Imaginea articolului Daily Express: Aproximativ jumătate dintre cei care au ocupat ilegal clădiri nelocuite la Londra sunt români

Daily Express: Aproximativ jumătate dintre cei care au ocupat ilegal clădiri nelocuite la Londra sunt români (Imagine: www.express.co.uk)

Un număr de 41 de persoane din cele 92 care au încălcat noua lege, adoptată în septembrie, sunt de origine română, reprezentând 45 la sută din total, scrie Daily Express, în ediţia electronică de sâmbătă.  Polonezii formează următorul grup, cu 16 persoane, în timp ce britanicii sunt în număr de 13.

Aceste cifre vor spori îngrijorările privind afluxul de români şi bulgari aşteptat în Marea Britanie în momentul eliminării restricţiilor de pe piaţa muncii, la sfârşitul anului, adaugă cotidianul britanic.

Noile statistici, publicate de Poliţia Metropolitană în baza legii privind libertatea de informare, furnizează primele date despre respectarea legii privind ocuparea clădirilor nelocuite. De la intrarea în vigoare a legii, au fost înregistrate 75 de infracţiuni comise de 92 de persoane în Londra.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici