Doi indivizi acuzaţi de spionaj, arestaţi în Suedia

Poliţia suedeză a anunţat, marţi, arestarea a două persoane suspectate de activităţi de spionaj, în cadrul unei operaţiuni desfăşurate la periferia oraşului Stockholm, informează agenţia de presă Reuters.

530 afișări
Imaginea articolului Doi indivizi acuzaţi de spionaj, arestaţi în Suedia

Sursa foto: Profimedia

O persoană a fost inculpată pentru activităţi de spionaj, iar alta pentru complicitate. Activităţile vizau Suedia şi un alt stat, conform Serviciului suedez de Securitate.

"Suedia nu trebuie să fie o platformă a puterilor străine în sensul efectuării activităţilor de spionaj. Investigaţia generală vizează acest lucru", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei suedeze.

Nu este clar dacă suspecţii arestaţi sunt cetăţeni suedezi ori străini şi nici care este cealaltă ţară vizată de activităţile de spionaj.

Agenţii serviciilor de securitate suedeze au verificat marţi mai multe locuinţe de la periferia oraşului Stockholm. O persoană, a treia suspectată în acest caz, a fost interogată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici