Doi soldaţi israelieni au fost înjunghiaţi de un palestinian, în Cisiordania

Doi soldaţi israelieni au fost înjunghiaţi miercuri, în Cisiordania, de un palestinian, care a fost ucis de forţele de securitate, relatează Jerusalem Post în ediţia electronică.

239 afișări
Imaginea articolului Doi soldaţi israelieni au fost înjunghiaţi de un palestinian, în Cisiordania

Doi soldaţi israelieni au fost înjunghiaţi de un palestinian, în Cisiordania (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Unul dintre soldaţii răniţi se află în stare gravă, iar celălalt a suferit răni uşoare.

Potrivit paramedicilor din cadrul Magen David Adom, militarii răniţi au fost înjunghiaţi în apropierea coloniei israeliene Ma'ale Levona, situată în apropierea satului palestinian Sinjil, din nordul Cisiordaniei.

Un soldat în vârstă de 20 de ani, care era în stare de inconştienţă, a fost transportat de urgenţă la un spital din Ierusalim, au precizat paramedicii. Cel de-al doilea soldat, care a fost înjunghiat în spate, a fost transportat la acelaşi spital, dar se afla în stare bună.

Incidentul a avut loc la câteva zile după ce un militar israelian a fost înjunghiat de un palestinian la un punct de control din nordul Cisiordaniei, suferind răni uşoare. Autorul atacului de săptămâna trecută a fost reţinut de forţele israeliene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici