Dominique Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul cu o oră înaintea presupusei agresiuni sexuale

Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn ar fi reconstituit programul acestuia de sâmbătă, ziua în care a fost arestat la New York, şi ar fi constatat că acesta ar fi părăsit hotelul cu o oră înaintea agresiunii sexuale asupra cameristei, relatează Le Figaro, în ediţia electronică de luni.

1307 afișări
Imaginea articolului Dominique Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul cu o oră înaintea presupusei agresiuni sexuale

Dominique Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul cu o oră înaintea presupusei agresiuni sexuale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul Sofitel la prânz, "respectiv cu o oră înainte de a avea loc agresiunea asupra cameristei", afirmă postul de radio RMC, citat de cotidian.

El ar fi luat prânzul cu fiica sa într-un restaurant, apoi ar fi mers direct la aeroport. Strauss-Khan şi-ar fi dat seama atunci că şi-a uitat unul dintre telefoanele mobile şi ar fi sunat la hotel. Acest apel le-ar fi permis poliţiştilor să îl localizeze.

De altfel, tot potrivit apărării, atunci când s-au aplecat asupra cazului presupusei victime, "avocaţii ar fi fost surprinşi, în timpul audierii, să vadă sosind o tânără atât de puţin seducătoare", afirmă postul de radio.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici