Donald Trump, criticat că ar fi distrus documente în timp ce era preşedinte, neagă acuzaţiile

Noi imagini dezvăluite de presa americană surprind două situaţii în care fostul preşedinte al SUA Donald Trump ar fi distrus documente, însă fostul lider de la Casa Albă a respins acuzaţiile, conform CNN.

477 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, criticat că ar fi distrus documente în timp ce era preşedinte, neagă acuzaţiile

Sursa foto: Profimedia

Maggie Haberman, reporter la cotidianul The New York Times şi contributor la CNN, a prezentat imagini, în cartea "Confidence Man" ("Om de Încredere"), care aparent surprind distrugerea unor documente prin aruncarea acestora într-un vas de toaletă. Imaginile au fost publicate iniţial de site-ul de ştiri Axios.com.

"Cine ştie ce conţineau documentele? Doar el poate şti şi eventual cine a avut de-a face cu documentele, dar este important de consemnat", a declarat jurnalista Maggie Haberman.

Donald Trump a fost criticat în mai multe rânduri pentru nerespectarea procedurilor normale de păstrare a documentelor prezidenţiale.

Fostul preşedinte al SUA a negat informaţiile publicate de jurnalistă. Purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump a declarat că este o încercare "disperată" de a vinde o carte. "Ştim că sunt oameni care vor să inventeze poveşti pentru a impresiona clasa de mijloc, care ar savura orice, atât timp cât este anti-Trump", a declarat purtătorul de cuvânt al fostului preşedinte american.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici