Echipa lui Hillary Clinton neagă că un hacker român i-a accesat fostului Secretar de Stat mailurile şi îl numeşte pe acesta "un infractor"

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton, favorită să fie candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, a respins afirmaţiile hackerului român care susţine că a accesat mailurile fostului secretar de Stat american, catalogându-le "declaraţii ale unui infractor făcute din celulă".

21261 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Hillary Clinton neagă că un hacker român i-a accesat fostului Secretar de Stat mailurile şi îl numeşte pe acesta "un infractor"

Echipa lui Hillary Clinton neagă că un hacker român i-a accesat fostului Secretar de Stat mailurile şi îl numeşte pe acesta "un infractor"

"Nu există niciun fundament să credem afirmaţiile făcute de acest infractor din celula penitenciarului. În afara faptului că nu oferă nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor, descrierile despre serverul secretarului Hillary Clinton sunt inexacte. Este de neînţeles un lucru: dacă ar fi avut într-adevăr acces la emailurile secretarului de Stat, de ce nu a făcut public conţinutul, aşa cum a procedat în cazul altor victime", a declarat un reprezentant al echipei de campanie a lui Hillary Clinton citat de ziarul The Washington Examiner.

Hackerul român Marcel Lehel Lazăr, care se autointitulează "guccifer", a declarat pentru Fox News că a accesat "cu uşurinţă" mailurile fostului secretar de Stat Hillary Clinton.

"Pentru mine a fost foarte uşor, şi pentru toată lumea", a spus hackerul român din închisoarea situată în statul american Virginia.

Postul Fox News nu a putut verifica independent veridicitatea afirmaţiilor hackerului român.

Serverul fostului secretar de Stat Hillary Clinton conţinea 2.200 de emailuri cu informaţii "clasificate" şi 22 cu informaţii "strict secrete".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici