Electrolux îşi închide provizoriu uzinele din Egipt din cauza violenţelor

Fabricantul suedez de electrocasnice Electrolux a anunţat joi că şi-a închis provizoriu uzinele din Egipt, din cauza violenţelor din această ţară.

158 afișări
Imaginea articolului Electrolux îşi închide provizoriu uzinele din Egipt din cauza violenţelor

Electrolux îşi închide provizoriu uzinele din Egipt din cauza violenţelor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Închidem temporar uzinele de la Cairo şi din împrejurimi. Decizia a fost luată ieri (miercuri) şi astăzi (joi). Vom avea întâlniri la aceast sfârşit de săptămână pentru a discuta pe această temă", a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al grupului, Daniel Frykholm.

"Credem că trebuie să examinăm situaţia în termeni de securitate", a adăugat el.

Electrolux are aproximativ 6.700 de angajaţi în această ţară.

Dispersarea, miercuri, a manifestanţilor care cereau revenirea la putere a preşedintelui islamist Mohamed Morsi s-a soldat cu 464 de morţi şi 3.572 de răniţi, potrivit unui bilanţ oficial anunţat joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici