EMOŢIONANT: Fetiţă de trei ani, salvată de sub un imobil prăbuşit, în China. Se afla în braţele părinţilor morţi

O fetiţă de trei ani a supravieţuit prăbuşirii unor clădiri, în estul Chinei, fiind găsită în viaţă miercuri în braţele părinţilor morţi, anunţă presa chineză, citată de cotidianul USA Today.

4174 afișări
Imaginea articolului EMOŢIONANT: Fetiţă de trei ani, salvată de sub un imobil prăbuşit, în China. Se afla în braţele părinţilor morţi

EMOŢIONANT: Fetiţă de trei ani, salvată de sub un imobil prăbuşit, în China. Se afla în braţele părinţilor morţi

Fetiţa a fost găsită sub ruinele unei clădiri la 14 ore după prăbuşire, în oraşul chinez Wenzhou. Douăzeci şi două de persoane au murit în accident, iar şase au supravieţuit.

Fetiţa a fost găsită în braţele tatălui ei, care a decedat în urma prăbuşirii imobilului. Potrivit Televiziunii publice chineze, CCTV, copilul are doar răni minore.

"Prima dată am găsit un tânăr decedat. Apoi, am scos cadavrul soţiei acestuia şi sub corpurile lor am găsit fetiţa", a declarat un pompier, Sun Jing, citat de CCTV.

"Corpurile părinţilor erau cu feţele în jos, iar fetiţa era sub ei, cu faţa în sus", a precizat el.

Autorităţile chineze încearcă să afle cauzele prăbuşirii a patru blocuri de locuinţe. Conform unor surse, clădirile au avut probleme de construcţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici