EXPLOZIE la o rafinărie din SUA: Cel puţin un mort şi şase răniţi, în urma incendiului declanşat - VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 32 au fost rănite după o explozie, urmată de un incendiu, produsă la o rafinărie din statul american Louisiana, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul postului CBS.

259 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la o rafinărie din SUA: Cel puţin un mort şi şase răniţi, în urma incendiului declanşat - VIDEO

EXPLOZIE la o rafinărie din SUA: Cel puţin şase răniţi, în urma incendiului declanşat

Explozia, ale cărei cauze nu sunt cunoscute deocamdată, s-a produs la o rafinărie situată la 35 de kilometri de oraşul Baton Rouge.

Numeroase ambulanţe au fost mobilizate la rafinăria care aparţine grupului The Williams Companies Inc.

Cel puţin şase persoane au suferit arsuri şi au fost transportate de urgenţă la spital.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici