EXPLOZIE la un baraj din statul american Washington, soldată cu rănirea a şase angajaţi

Şase angajaţi au fost răniţi într-o explozie produsă la Barajul Priest Rapids, de pe râul Columbia, din centrul statului american Washington, au anunţat autorităţile, citate de NBC News.

282 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la un baraj din statul american Washington, soldată cu rănirea a şase angajaţi

EXPLOZIE la un baraj din statul american Washington, soldată cu rănirea a şase angajaţi (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Starea de sănătate a celor şase angajaţi răniţi în deflagraţie nu este cunoscută pentru moment. Biroul şerifului din comitatul Grant a precizat că cei şase au suferit diferite tipuri de răni, unii fiind transportaţi cu elicopterele la spitale din zonă, iar alţii cu ambulanţele.

Explozia a fost atribuită echipamentului electric de la baraj, a precizat Biroul şerifului. Deflagraţia s-a produs joi după-amiază în apropierea oraşului Mattawa, din comitatul Grant.

Stabilitatea barajului nu a fost afectată de explozie, a mai afirmat Biroul şerifului. Oficialii americani au anunţat de asemenea că nu există niciun pericol pentru populaţie.

Barajul Priest Rapids a fost construit în anii '50 şi dispune de zece turbine şi zece generatoare pentru a produce electricitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici