Femeie din Turcia, condamnată la plata unei amenzi pentru că soţul s-a rănit în timp ce o bătea

O femeie din Turcia a fost condamnată la plata unei amenzi pentru că soţul ei a suferit o leziune la o mână în timp ce o bătea, informează site-ul agenţiei ANSA.

11638 afișări
Imaginea articolului Femeie din Turcia, condamnată la plata unei amenzi pentru că soţul s-a rănit în timp ce o bătea

Femeie din Turcia, condamnată la plata unei amenzi pentru că soţul s-a rănit în timp ce o bătea (Imagine: Shutterstock)

Femeia a fost salvată de câteva ori de poliţie de furia soţului ei, care o bătea zilnic.

După reclamaţii repetate, femeia fusese plasată într-un centru special, dar soţul ei a mers acolo, profitând de vizita copiilor, şi a agresat-o din nou.

La ultima agresiune, soţul violent s-a rănit la o mână în timp ce o bătea. Un judecător din Ankara a stabilit că soţul avea dreptate, condamnând-o pe femeie la plata unei amenzi pentru provocare de leziuni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici