Fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro s-a sinucis

Fidel Castro Diaz-Balart, fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro, s-a sinucis la vârsta de 68 de ani, a relatat, vineri, presa din Cuba, citată de CNN.

12446 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro s-a sinucis

Fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro s-a sinucis

Potrivit sursei citate, Fidel Castro Diaz-Balart, cunoscut în Cuba drept ”Fidelito”, a luat în ultimele luni tratamente împotriva depresiei.

”Fidel Castro Diaz-Balart, care a fost tratat în ultimele luni de mai mulţi doctori din cauza depresiei produnde, s-a sinucis”, a scris ziarul oficial cubanez Granma.

În vârstă de 68 de ani, ”Fidelito” era unicul fiu al lui Fidel Castro din prima sa căsătorie. De asemenea, acesta era sfătuitor al Consiliului de Stat din Cuba şi vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe cubaneze.

Tatăl său, Fidel Castro, a fost liderul Revoluţiei Cubaneze şi a deţinut funcţia de premier al Cubei în perioada 1959-1976 şi de preşedinte, între 1976 şi 2008.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici