Grav accident rutier în Germania | MAE a anunţat că în autocar erau 42 de români

42 de români au fost implicaţi în accidentul cu autocar petrecut miercuri în Germania, patru dintre aceştia fiind supuşi unor investigaţii medicale amănunţite, starea lor fiind stabilă, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

3221 afișări
Imaginea articolului Grav accident rutier în Germania | MAE a anunţat că în autocar erau 42 de români

MAE: În accidentul de miercuri din Germania, au fost implicaţi 42 de români

În autocarul implicat în accidentul din Germania se aflau 49 de persoane, dintre care 42 cetăţeni români, potrivit ultimelor informaţii obţinute de Ambasada României la Berlin.

Toate persoanele au fost transportate la spitalele din zonă, patru cetăţeni români fiind supuşi unor investigaţii medicale amănunţite. Starea lor de sănătate este stabilă, iar viaţa nu le este pusă viaţa în pericol, potrivit MAE.

Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni superficiale, fiind tratate fie ambulatoriu, fie ţinute sub observaţie pentru 24 de ore şi ulterior externate, după ce li s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Un autocar s-a răsturnat miercuri în nord-vestul Germaniei. Conform unor surse oficiale, în autocar erau angajate românce în domeniul agricol, relatează Tag24.de.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici