FOTO, VIDEO | Cel puţin 12 morţi şi sute de persoane rănite în Macao, din cauza Taifunului Hato/ Cum arată imaginile dezastrului: oameni luaţi pe sus de vânt şi maşini răsturnate

Cel puţin 12 persoane au murit, altele au fost rănite, iar transporturile au fost perturbate pe teritoriul chinez Macao, din cauza Taifunului Hato, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

2547 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Cel puţin 12 morţi şi sute de persoane rănite în Macao, din cauza Taifunului Hato/ Cum arată imaginile dezastrului: oameni luaţi pe sus de vânt şi maşini răsturnate

FOTO, VIDEO Cel puţin trei morţi în Macao, din cauza Taifunului Hato

Opt oameni au fost ucişi în Macao, în timp ce patru au fost declaraţi morţi în China continentală. O altă persoană a fost dată dispărută, potrivit presei locale.

Taifunul Hato a afectat teritoriul chinez Macao şi s-a apropiat la 60 de kilometri de Hong Kong, înainte de a se deplasa în direcţia vestică, spre China continentală.

Potrivit Serviciului meteorologic chinez, Taifunul Hato afectează deja zona Zhuhai, situată în provincia Guangdong. Mii de persoane au fost evacuate, a transmis agenţia China Nouă.

Numeroase curse feroviare au fost anulate, iar circa 4.000 de pescari şi-au întrerupt activităţile, în contextul unei mări agitate, cu valuri care depăşesc zece metri.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici