Grupul terorist Stat Islamic a omorât peste 2.000 de civili, în ultimul an, în oraşul irakian Mosul

Militanţii organizaţiei teroriste Stat Islamic au executat peste 2.000 de persoane, în ultimul an, în oraşul irakian Mosul, anunţă autorităţile irakiene, citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

448 afișări
Imaginea articolului Grupul terorist Stat Islamic a omorât peste 2.000 de civili, în ultimul an, în oraşul irakian Mosul

Grupul terorist Stat Islamic a omorât peste 2.000 de civili, în ultimul an, în oraşul irakian Mosul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Organizaţia teroristă Daesh (Stat Islamic) a executat peste 2.000 de cetăţeni nevinovaţi în ultimele 12 luni", a anunţat vineri preşedintele Parlamentului irakian, Salim al-Joubouri.

Grupul terorist Stat Islamic a ocupat în iunie 2014 oraşul Mosul, al doilea ca mărime din Irak.

Reţeaua teroristă sunnită ocupă regiuni din Irak, Siria, nordul Egiptului şi nordul Libiei, unde a proclamat "un califat islamic".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici