INCIDENT AVIATIC: Un avion de pasageri a aterizat forţat în Marea Britanie. O persoană a fost rănită | FOTO, VIDEO

O persoană a fost rănită după ce un avion de pasageri a efectuat o aterizare forţată, vineri după-amiază, fără trenul frontal de rulaj, în Irlanda de Nord, parte a Marii Britanii, anunţă autorităţile britanice, citate de cotidianul The Independent.

6722 afișări
Imaginea articolului INCIDENT AVIATIC: Un avion de pasageri a aterizat forţat în Marea Britanie. O persoană a fost rănită | FOTO, VIDEO

Hassan Nasrallah: Arabia Saudită declară război Libanului prin implicarea în politica internă (Imagine: PHOTOPRESS BELFAST/ thesun.co.uk)

"O pasageră a fost transportată la spital" în urma incidentului, a comunicat compania aeriană Flybe.

Conform presei britanice, pasagera a suferit răni uşoare la o mână.

Incidentul aerian a avut loc vineri după-amiază pe Aeroportul internaţional din Belfast. Un avion de pasageri al companiei Flybe a fost nevoit să efectueze aterizare de urgenţă în contextul în care piloţii au observat, imediat după decolare, probleme la trenul de aterizare.

Avionul a zburat aproximativ două ore pentru a consuma combustibilul, după care a aterizat forţat, fără trenul frontal de rulaj.

La bordul avionului, care urma să zboare din Belfast spre Inverness, erau 52 de pasageri, inclusiv un copil.

a

Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

"Flybe poate confirma un incident cu un avion de tip Bombardier Q-400 care efectua Cursa BE331; avionul, care avea la bord 52 de pasageri şi patru membri ai echipajului, a aterizat forţat, fără roata frontală", a comunicat compania aeriană.

Autorităţile britanice vor investiga incidentul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici