Înţelegere ciudată între Melinda şi Bill Gates. Escapadele miliardarului se făceau cu binecuvântarea soţiei

  • Bill Gates ar fi avut o „înţelegere” neobişnuită cu Melinda Gates, prin care i se permitea să-şi viziteze anual fosta iubită.
  • Gates obişnuia să petreacă weekend-uri lungi cu Winblad la cabana ei de pe plajă, în Carolina de Nord.
  • Miliardarul Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat luni într-o declaraţie comună că divorţează.
19283 afișări
Imaginea articolului Înţelegere ciudată între Melinda şi Bill Gates. Escapadele miliardarului se făceau cu binecuvântarea soţiei

Miliardarul Bill Gates ar fi avut un acord neobişnuit cu soţia sa. Potrivit presei americane, fondatorul Microsoft se întâlnea cu fosta iubită, cu binecuvântarea Melindei Gates.

În baza unei înţelegeri cu Melinda, Bill Gates putea să-şi vadă, un week-end pe an, fosta iubită, Ann Winblad, scrie Pinkvilla.

Bill Gates a ieşit cu Winblad în 1994 şi înainte de căsătorie, el ar fi avut un acord cu soţia sa pentru a-şi întâlni fosta pentru o escapadă de weekend o dată pe an. „Chiar şi acum, Gates are un acord cu soţia sa ca el şi Winblad să poată menţine vie o tradiţie de vacanţă în doi”, scria jurnalistul american Walter Isaacson în 1997.

Potrivit jurnalistului, Gates obişnuia să petreacă weekend-uri lungi cu Winblad la cabana ei de pe plajă, în Carolina de Nord: „Acolo călăreau pe dune, zburau cu deltaplanul şi se plimbau pe plajă”.

Între timp, casa a devenit disponibilă pentru a fi închiriată, dar în actele obţinute exclusiv de New York Post arată că Ann este în continuare proprietară.

Cu toate acestea, nu este clar dacă cei doi şi-au continuat tradiţia anuală după 1997. Gates şi Winblad erau uniţi de interesul reciproc faţă de ştiinţă şi chiar şi după destrămarea relaţiei lor, au rămas aproape.

Ann a avut mereu o influenţă uriaşă asupra lui Bill Gates. Atât de mult conta părerea ei pentru el, încât, înainte să se căsătorească cu Melinda, i-a cerut aprobarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici