Italianul Matteo Salvini, liderul partidului antiimigranţi Liga Nordului, a pozat într-o revistă purtând doar o cravată - FOTO

Europarlamentarul italian Matteo Salvini, liderul partidului antiimigranţi Liga Nordului, a pozat pentru revista Oggi purtând doar o cravată, iar fotografiile au devenit virale pe Internet, generând reacţii aprinse, relatează BBC News Online.

183 afișări
Imaginea articolului Italianul Matteo Salvini, liderul partidului antiimigranţi Liga Nordului, a pozat într-o revistă purtând doar o cravată - FOTO

Eurodeputatul italian Matteo Salvini a pozat într-o revistă purtând doar o cravată

În fotografia publicată pe coperta revistei Oggi, Matteo Salvini poate fi văzut întins pe pat, fără cămaşă, purtând doar o cravată verde. "Ceea ce se află sub aşternuturi ţine de imaginaţia cititorilor, dar revista publică în interior şi o fotografie care dezvăluie mai multe, pentru a însoţi un interviu amplu despre ambiţiile politice şi viaţa personală ale bărbatului de 41 de ani", comentează BBC.

"Nu vă cer voturile pentru bărbăţia mea fizică. Ar trebui să merg la sală, ştiu", a declarat Salvini, citat de Corriere della Sera. "Dar sunt dispus să fac orice pentru a sublinia ideile noastre. Ei bine, aproape orice", a adăugat el.

Imaginile au devenit virale pe Internet în Italia, dar unii utilizatori de Twitter păreau mai degrabă tulburaţi decât impresionaţi. "După asta, voi avea coşmaruri la noapte şi în următoarele şase luni", a scris pe Twitter Giorgio Mantoan.

Alte persoane au apreciat că o femeie din clasa politică ar fi fost aspru criticată dacă făcea acest lucru. "Dacă era o femeie parlamentar? Îi cereau imediat demisia", a subliniat Michela Colamussi.

Matteo Salvini ar putea avea însă probleme mai mari decât reacţia publicului, comentează BBC. El a declarat pentru Rai TV că este capabil să se autoironizeze, dar este sigur că fotografiile o vor înfuria pe mama lui.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici