Khamis Kadhafi, unul dintre fiii liderului libian, ar fi fost ucis

Khamis Kadhafi, unul dintre fiii lui Muammar Kadhafi, a murit din cauza rănilor suferite în urmă cu câteva zile, după o altercaţie cu un pilot militar libian care a trecut de partea opoziţiei, anunţă surse din cadrul opoziţiei, informaţia fiind negată de Tripoli, relatează site-ul 20min.ch.

53 afișări
Imaginea articolului Khamis Kadhafi, unul dintre fiii liderului libian, ar fi fost ucis

Khamis Kadhafi, unul dintre fiii liderului libian, ar fi fost ucis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Al-Manara (de opoziţie), pilotul militar a deschis focul spre Khamis Kadhafi în apropierea unei baze militare din cartierul Bab al-Aziziya, în centrul oraşului Tripoli.

Potrivit Le Monde, Khamis Kadhafi, 29 de ani, se afla la conducerea unei brigăzi a armatei care ataca oraşe controlate de opoziţie.

Surse din cadrul Guvernului de la Tripoli au negat informaţiile despre moartea fiului lui Kadhafi, afirmând că este vorba de "informaţii absurde".

Potrivit agenţiei italiene AGI, Khamis Kadhafi a murit după ce un pilot libian a prăbuşit un avion militar în baza militară Bab al-Azizia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici