Kim Jong-un, discurs în faţa copiilor: Coreea de Nord va fi cea mai puternică ţară din lume. Mii de copii AU PLÂNS în faţa liderului - VIDEO

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a apărut pentru a doua oară în faţa unei mulţimi în ţara sa, de această dată susţinând un discurs în faţa a mii de copii.

12293 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un, discurs în faţa copiilor: Coreea de Nord va fi cea mai puternică ţară din lume. Mii de copii AU PLÂNS în faţa liderului - VIDEO

Kim Jong-un, discurs în faţa copiilor: Coreea de Nord va fi cea mai puternică ţară din lume. Mii de copii AU PLÂNS în faţa liderului

Kim Jong-un s-a adresat pentru a doua oară poporului, de la numirea sa în funcţia de lider, depăşindu-l deja pe tatăl său, Kim Jong-il, care a susţinut un singur discurs în faţa supuşilor în întreaga sa perioadă la conducerea ţării, informează CNN.

Kim Jong-un a vorbit, miercuri, în faţa a mii de copii, adunaţi cu ocazia aniversării Uniunii Copiilor din Coreea. 20.000 de copii au fost transportaţi la Pyongyang din întreaga ţară cu această ocazie.

În imaginile difuzate de televiziunea naţională se pot vedea copii plângând de emoţie în timpul discursului preşedintelui.

"Viitorul Coreei aparţine copiilor şi depinde de voi. Coreea de care sunteţi răspunzători va fi o ţară plină de râsete şi veselie şi cea mai puternică ţară din lume", le-a spus liderul nord-coreean copiilor.

Kim Jong-un a mai spus că ţara deţine cea mai nouă tehnologie a rachetelor, iar copiii trebuie să obţină note bune pentru a putea contribui la binele ţării.

Cel de-al doilea discurs al lui Kim Jong-un arată coreenilor şi lumii întregi că acesta are o personalitate diferită faţă de cea a tatălui său, dar se pare că urmează paşii tatălui său în ceea ce priveşte politica.

Kim Jong-un este cel de al treilea membru al familiei Kim care conduce Republica Populară Democratică a Coreei (RPDC). Bunicul său, Kim Il-sung, erou al rezistenţei faţă de ocupantul japonez şi fondator al regimului în 1948, a condus ţara până la moartea sa, în 1994. El a fost înlocuit de fiul său, Kim Jong-il, care a decedat în decembrie, la vârsta de 69 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici