Liderul laburist Jeremy Corbyn respinge acuzaţiile că ar fi numit-o pe Theresa May "femeie proastă" | VIDEO

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (de opoziţie), a negat vehement, miercuri după-amiază, acuzaţiile că ar fi numit-o "femeie proastă" pe Theresa May, premierul Marii Britanii, informează postul BBC News şi agenţia Reuters.

595 afișări
Imaginea articolului Liderul laburist Jeremy Corbyn respinge acuzaţiile că ar fi numit-o pe Theresa May "femeie proastă" | VIDEO

Liderul laburist Jeremy Corbyn respinge acuzaţiile că ar fi numit-o pe Theresa May "femeie proastă"

Incidentul a avut loc în Camera Comunelor, în timpul dezbaterilor tensionate pe tema Brexit. Pe fondul criticilor lui Jeremy Corbyn, Theresa May i-a spus liderului laburist că membrii partidului său "nu sunt impresionaţi" de el, "nici naţiunea".

În replică, Jeremy Corbyn ar fi fost observat şoptind "femeie proastă".

Pe fondul criticilor dure, Jeremy Corbyn a negat acuzaţiile, explicând că a spus "oameni proşti".

"În cursul dezbaterii la care a fost prezent premierul, m-am referit la cei despre care cred că încearcă să transforme în pantomimă o dezbatere despre criza naţională cu care se confruntă ţara noastră numindu-i oameni proşti. Nu am folosit cuvintele «femeie proastă» cu referire la premier sau la altcineva şi mă opun total folosirii unui limbaj sexist ori misogin în orice formă", a spus Corbyn.

La sfârşitul săptămânii trceute, la summitul Consiliului European, Theresa May a fost observată interpelându-l pe preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, după ce acesta catalogase drept "nebulos" planul Marii Britanii privind ieşirea din UE (Brexit).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici