MAE: O persoană de cetăţenie română, implicată în accidentul din Londra

Ministerul Afacerilor de Externe a confirmat, duminică, faptul că o persoană de cetăţenie română a fost implicată în incidentul de la Londra, aceasta fiind internată în stare critică la spitalul King’s College London, un reprezentant al misiunii diplomatice deplasându-se la spital.

4319 afișări
Imaginea articolului MAE: O persoană de cetăţenie română, implicată în accidentul din Londra

MAE: O persoană de cetăţenie română, implicată în accidentul din Londra (Imagine: PA)

„Potrivit informaţiilor oficiale transmise, până în prezent, de autorităţile locale britanice, o persoană de cetăţenie română a fost implicată în accident. Aceasta este internată, în stare critică, la spitalul King’s College London”, a precizat MAE, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cu privire la incidentul produs în dimineaţa zilei de 26 februarie 2017, în Bellingham, Londra.

Reprezentanţii misiunii diplomatice române au făcut demersuri pentru anunţa familia cetăţeanului român implicat în accident, potrivit sursei citate.

Ministerul Afacerilor Externe a afirmat că un reprezentant al misiunii diplomatice s-a deplasat la spitalul la care au fost internate victimele incidentului, pentru a oferi asistenţă cetăţeanului român rănit, precum şi pentru a verifica dacă şi alţi cetăţeni români au fost implicaţi în accident, se arată în comunicat.

„Misiunea diplomatică rămâne în legătură cu autorităţile locale si cu unitatea medicală în care au fost internaţi răniţii, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară în funcţie de necesităţi”, precizează MAE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici