MĂRTURIA fraţilor lui Ariel Castro, care a sechestrat 3 femei 10 ani: Este un monstru. Sper că va înfunda închisoarea până la ultima suflare - VIDEO

Fraţii lui Ariel Castro s-au distanţat de tot de acesta, considerându-l un "monstru" care trebuie să rămână în închisoare pentru sechestrarea a trei tinere, timp de zece ani.

1726 afișări
Imaginea articolului MĂRTURIA fraţilor lui Ariel Castro, care a sechestrat 3 femei 10 ani: Este un monstru. Sper că va înfunda închisoarea până la ultima suflare - VIDEO

MĂRTURIA fraţilor lui Ariel Castro, care a sechestrat 3 femei 10 ani: Este un monstru. Sper că va înfunda închisoarea până la ultima suflare

"Nu ştiam nimic de acest caz, nu pot înţelege cum fratele meu a reuşit să ascundă această situaţie atâţia ani", a reacţionat Pedro Castro, în vârstă de 54 de ani, relatează CNN.

Pedro şi Onil Castro au fost şi ei arestaţi în ancheta privind faptele comise de fratele lor, Ariel Castro.

Ariel Castro, în vârstă de 52 de ani, rămâne într-un penitenciar din Cleveland, putând fi eliberat doar pe o cauţiune de opt milioane de dolari. Este acuzat de comiterea a patru acţiuni de răpire şi a trei violuri.

"Este un monstru, un personaj odios. Sper că va înfunda închisoarea. Până la ultima suflare. Puţin îmi pasă dacă îi vor da ceva să mănânce după tot ce mi-a făcut mie şi familiei mele", a declarat Onil Castro.

"Dacă aş fi ştiut că fratele meu făcea aşa ceva, aş fi sunat imediat la poliţie", a spus Pedro Castro.

Cei doi fraţi afirmă că au primit ameninţări cu moartea din partea unor persoane care nu cred că ei nu sunt implicaţi în acest caz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici