Ministrul britanic al Sănătăţii: Epidemia de coronavirus e ca maratonul la care nu vrei să participi

Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a avertizat, marţi, că „lupta cu coronavirusul e ca un maraton la care nu vrei să participi” şi că situaţia se va înrăutăţi.

722 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic al Sănătăţii: Epidemia de coronavirus e ca maratonul la care nu vrei să participi

Ministru britanic al Sănătăţii: Epidemia de coronavirus e ca maratonul la care nu vrei să participi

Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, este de părere epidemia de coronavirus se va înrăutăţi pe termen scurt, iar problema va fi una de durată.

„Lupta cu această boală poate fi comparată cu un maraton, nu cu un sprint. Situaţia se va înrăutăţi înainte de a fi mai bună. Vom fi conduşi de ştiinţă (...) Investim 14 milioane în cercetarea pentru un vaccin şi colaborăm cu echipele internaţionale în privinţa metodelor terapeutice”, a declarat ministrul Matt Hancock.

În Marea Britanie, există în prezent opt cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus, dar Ministerul britanic al Sănătăţii este însă în căutarea a zeci de alţi oameni, care ar fi putut fi infectaţi.

Doi români au fost aduşi în ţară după ce au fost evacuaţi din China şi au fost plasaţi în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici