Muammar Kadhafi face apel la Grupul de Contact să înceteze "ofensiva barbară" contra Libiei

Liderul libian Muammar Kadhafi a transmis un mesaj în care face apel la Grupul de Contact privind Libia, care se reuneşte marţi la Londra, să pună capăt "ofensivei barbare" împotriva ţării sale, comparând-o cu campaniile militare ale lui Hitler în Europa.

29 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi face apel la Grupul de Contact să înceteze "ofensiva barbară" contra Libiei

Muammar Kadhafi face apel la Grupul de Contact să înceteze "ofensiva barbară" contra Libiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încetaţi ofensiva voastră barbară şi injustă împotriva Libiei", a cerut liderul libian în acest mesaj, publicat de agenţia oficială Jana.

"Lăsaţi Libia libienilor, sunteţi pe cale să efectuaţi o operaţiune de exterminare a unui popor în siguranţă şi să distrugeţi o ţară în dezvoltare", adaugă colonelul Kadhafi, care se confruntă cu o rebeliune armată de la jumătatea lui februarie.

Aproximativ 40 de ţări sunt aşteptate marţi la Londra pentru prima reuniune a acestui Grup de Contact privind Libia, desemnat să se ocupe de "pilotajul politic" al atacurilor militare aflate de acum sub comandamentul NATO şi de pregătirea perioadei post-Kadhafi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici