Nigel Farage declară că el ar putea fi următorul James Bond, "nu suficient de frumos, dar golan"

Liderul partidului britanic antieuropean şi antiimigraţie UKIP, Nigel Farage, a declarat că el ar putea fi următorul James Bond, "nu suficient de frumos, dar golan", relatează Huffington Post în ediţia electronică.

196 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage declară că el ar putea fi următorul James Bond, "nu suficient de frumos, dar golan"

Nigel Farage declară că el ar putea fi următorul James Bond, "nu suficient de frumos, dar golan" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce liderul laburist Ed Miliband a declarat recent pentru postul de radio Magic că actriţa Rosamund Pike ar fi perfectă pentru a interpreta rolul lui James Bond, Nigel Farage a afirmat la acelaşi post că el însuşi ar putea fi agentul 007.

Liderul UKIP a evitat să răspundă la întrebarea dacă Idris Elba ar trebui să fie primul James Bond de culoare, apreciind că trebuie respectat rolul creat de Ian Fleming.

"Trebuie să fie bărbat, trebuie să fie un golan cu o anumită descriere. Eu nu sunt suficient de frumos, dar cu siguranţă sunt golan. Aş încerca. Ce ziceţi despre asta?", a declarat Farage.

În cadrul aceleiaşi emisiuni radiofonice, el a vorbit de asemenea despre politica UKIP de a permite din nou fumatul în pub-uri. "Este vorba despre libertatea de a alege. Treizeci de pub-uri pe săptămână se închid (...). Ele se bazează pe oameni care intră în pub la cinci, şase după o zi de muncă şi mulţi dintre aceşti oameni poate nu fumează întreaga zi, dar vor să fumeze la un pahar, seara", a afirmat Farage.

"Ceea ce spunem este: lăsaţi încăperea din spatele pubului să fie o zonă în care cineva, dacă vrea, poate să fumeze, nu face rău nimănui. Ar împovăra acest lucru sistemul de sănătate (NHS)? S-o spunem aşa: NHS susţine că bolile legate de fumat costă sistemul două miliarde de lire sterline pe an, da? Taxa pe tutun este de 12 miliarde de lire sterline pe an, aşa că nu este chiar un argument", a apreciat liderul UKIP.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici