O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat şi a căzut de la 10 metri, în Italia

O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat în oraşul Aosta, în nordul Italiei, căzând de la înălţimea de circa zece metri, lângă o casă, însă şoferul a scăpat doar cu răni uşoare, iar vehiculul nu a luat foc, fiind gol în momentul accidentului, relatează presa italiană.

176 afișări
Imaginea articolului O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat şi a căzut de la 10 metri, în Italia

O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat şi a căzut de la 10 metri, în Italia (Imagine: http://www.aostasera.it)

Potrivit site-ului de ştiri AostaSera.it, autocisterna înmatriculată în România a căzut circa zece metri, ajungând lângă o casă, pe bulevardul Roma din oraşul Aosta.

Şoferul TIR-ului, care circula dinspre Torino, a încercat să evite să evite un autoturism care intrase din sens opus, ieşind în afara carosabilului.

Şoferii celor două vehicule au fost răniţi uşor în incidentul produs marţi în jurul prânzului.

Autocisterna era goală în momentul accidentului, astfel că nu a luat foc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici