O bombă a explodat la un sediu FedEx, în SUA: cel puţin o persoană a fost rănită / Alte patru bombe, detonate în ultimele săptămâni, în acelaşi oraş

Cel puţin o persoană a fost rănită, după ce un colet în care se afla o bombă a explodat la un sediu al companiei FedEx, aflat în apropierea oraşului San Antonio din statul Texas, a anunţat Departamentul de Pompieri, informează site-ul postului BBC.

1257 afișări
Imaginea articolului O bombă a explodat la un sediu FedEx, în SUA: cel puţin o persoană a fost rănită / Alte patru bombe, detonate în ultimele săptămâni, în acelaşi oraş

O bombă aflată într-un colet a explodat la un sediu FedEx, în SUA: cel puţin o persoană a fost rănită / Alte patru bombe, detonate în ultimele săptămâni, în respectivul oraş

Incidentul s-a produs în timpul nopţii, în oraşul Schertz, aflat la o oră de oraşul american Austin, unde alte patru bombe au fost detonate în ultimele săptămâni.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a informat că pachetul ar fi putut fi trimis de acelaşi individ care a comis şi celelalte atacuri.

Departamentul de Pompieri din San Antonio a anunţat că persoana rănită în Schertz se află în afara oricărui pericol.

Trei din cele patru obiecte detonate anterior în Austin au fost ascunse în colete trimise la diverse adrese rezidenţiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici