O nouă tragedie în care a fost implicat un microbuz românesc în Ungaria: Trei morţi şi cinci răniţi

Trei persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma coliziunii între un microbuz românesc şi un camion slovac în centrul Ungariei, vineri dimineaţă, a anunţat Autoritatea pentru situaţii de urgenţă.

3642 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie în care a fost implicat un microbuz românesc în Ungaria: Trei morţi şi cinci răniţi

Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident cu un microbuz românesc în Ungaria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Toate cele nouă persoane se aflau în microbuz, a declarat vicepreşedintele Autorităţii pentru situaţii de urgenţă din Pest, Janos Szabo, adăugând că şoferul a suferit răni uşoare.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat Andrea Belicza Beluzsar, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Pest.

Directorul de comunicare în Ministerul Afacerilor Externe, Doris Mircea, a declarat pentru MEDIAFAX că cele trei persoane care au murit în accident sunt cetăţeni români.

Ea a menţionat că, din informaţiile deţinute până la această oră, este vorba despre o coliziune între un microbuz cu număr de înmatriculare din România şi un autocar cu număr de înmatriculare din Slovacia.

Conform datelor furnizate până în acest moment, se ştie că cele trei persoane care au murit sunt cetăţeni români, dar deocamdată nu sunt date despre răniţi.

Ea a mai spus că în acest moment un consul român se deplasează spre locul unde s-a petrecut accidentul, urmând ca MAE să ofere alte informaţii când acestea vor fi disponibile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici