Mai multe explozii au zguduit oraşul Harkov din estul Ucrainei sâmbătă dimineaţă

Mai multe explozii au zguduit oraşul Harkov din estul Ucrainei sâmbătă dimineaţă. Coloane înalte de fum se văd pe cer şi s-au declanşat o serie de explozii secundare.

2605 afișări
Imaginea articolului  Mai multe explozii au zguduit oraşul Harkov din estul Ucrainei sâmbătă dimineaţă

O serie de explozii au zguduit oraşul Harkov din estul Ucrainei sâmbătă dimineaţă

Nu s-au rapoart deocamdată victime, relatează AP.

Exploziile au avut loc la câteva ore după ce Rusia şi-a concentrat atacurile în invazia tot mai „tulbure” a Ucrainei asupra zonelor pe care le-a anexat ilegal, în timp ce bilanţul victimelor atacurilor anterioare cu rachete asupra unor clădiri de apartamente din oraşul Zaporizhzhia, situat în sudul ţării, a crescut la 14 morţi.

Primarul din Harkov, Ihor Terejov, a declarat pe Telegram că exploziile de la primele ore ale dimineţii au fost rezultatul unor atacuri cu rachete în centrul oraşului. El a precizat că exploziile au provocat incendii la una dintre instituţiile medicale din oraş şi la o clădire nerezidenţială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici