Obama şi Cameron servind cârnaţi militarilor la o petrecere cu grătar - GALERIE FOTO, VIDEO

Preşedintele american, Barack Obama, şi premierul britanic David Cameron au lăsat deoparte protocolul pentru a servi biftec şi cârnaţi militarilor, miercuri la prânz, la o petrecere la grătar organizată la reşedinţa şefului Guvernului britanic, de la numărul 10 din Downing Street.

1211 afișări
Imaginea articolului Obama şi Cameron servind cârnaţi militarilor la o petrecere cu grătar - GALERIE FOTO, VIDEO

Obama şi Cameron servind cârnaţi militarilor la o petrecere cu grătar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Foarte destinşi, cei doi lideri au făcut acest lucru după 90 de minute de discuţii despre Libia, Afganistan, primăvara arabă, în a doua zi a vizitei de stat în Marea Britanie a preşedintelui american.

Cei doi bărbaţi, în cămaşă şi zâmbitori, au servit militarii americani şi britanici şi familiile lor invitate pentru această ocazie.

Numeroase mese şi scaune erau instalate în grădina reşedinţei premierului britanic.

Michelle Obama şi Samantha Cameron distribuiau salatele.

Odată fotografia realizată, Cameron şi Obama s-au grăbit să plece la conferinţa de presă, prevăzută pentru ora 11.35 (14.35 ora României), organizată tot în aer liber.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici