Opt morţi şi 30 de răniţi au fost descoperiţi într-un camion în statul american Texas

Opt persoane au fost găsite decedate, iar alte 30 prezentau răni multiple, într-un camion cu remorcă parcat în apropierea unui centru comercial din oraşul american San Antonio, statul Texas, iar autorităţile au anunţat că este vorba despre un caz de trafic de persoane, relatează site-ul ABC News.

1096 afișări
Imaginea articolului Opt morţi şi 30 de răniţi au fost descoperiţi într-un camion în statul american Texas

Opt morţi şi 30 de răniţi au fost descoperiţi într-un camion în statul american Texas

Potrivit inspectorului de poliţie William McManus, o persoană a coborât din camion şi s-a dus către un angajat al centrului comercial pentru a-i cere apă. Angajatul a sesizat o situaţie suspectă şi a sunat la poliţie.

Poliţiştii au descoperit 38 de persoane în camionul cu remorcă. Printre cele opt persoane decedate se află doi adolescenţi, iar celelalte au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani.

17 oameni au fost transportaţi la spitalele din apropiere, fiind în stare gravă, iar alţi 13 au răni uşoare. Multe dintre victime au suferit accidente vasculare cerebrale din cauza căldurii şi deshidratării.

Şoferul camionului a fost reţinut de către poliţişti, iar Departamentul american de Securitate Internă a preluat investigaţia în acest caz. Din primele informaţii, este vorba despre o reţea de trafic de persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici