Patru români, arestaţi în Italia în cazul uciderii unui manager german

Patru români au fost arestaţi în Italia în cazul uciderii unui manager german, găsit cu gâtul tăiat în apartamentul său din Roma, luna trecută, a anunţat luni poliţia italiană, citată de agenţia ANSA în pagina online.

435 afișări
Imaginea articolului Patru români, arestaţi în Italia în cazul uciderii unui manager german

Patru români, arestaţi în Italia în cazul uciderii unui manager german (Imagine AFP / Mediafax.ro)

Trei tineri români, cu vârste de 23, 26 şi 28 de ani, au fost arestaţi pentru uciderea managerului german, Oliver Degenhardt, care avea 49 de ani.

Cei trei au fugit din Italia imediat după comiterea crimei. Doi dintre ei au fost reţinuţi în România şi unul în Norvegia.

Tatăl unuia dintre cei trei români a fost de asemenea arestat, la Roma, pentru complicitate la comiterea crimei şi tăinuirea unor bunuri furate de la victimă.

Oliver Degenhardt, care avea gâtul tăiat şi o rană la cap, a fost găsit mort la 6 noiembrie, de pompierii chemaţi la apartamentul său, care fusese incendiat de criminali pentru a încerca să-şi acopere urmele, a precizat poliţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici