Peste 6.000 de extracomunitari au pătruns în Ungaria în ultimele 24 de ore

Peste 6.000 de imigranţi extracomunitari au pătruns ilegal în Ungaria în ultimele 24 de ore, fiind capturaţi de autorităţi, anunţă Poliţia ungară, citată de MTI.

787 afișări
Imaginea articolului Peste 6.000 de extracomunitari au pătruns în Ungaria în ultimele 24 de ore

Peste 6.000 de extracomunitari au pătruns în Ungaria în ultimele 24 de ore (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Poliţia ungară a depistat 6.056 de persoane care au traversat ilegal frontiera", a comunicat Poliţia ungară.

"Şase străini au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv", a declarat Attila Kiss, directorul-adjunct al direcţiei pentru imigraţie din cadrul Poliţiei ungare.

În primele nouă luni ale anului 2015, 176.113 persoane au formulat solicitări de azil în Ungaria.

Guvernul de dreapta de la Budapesta a fost criticat pentru măsurile dure luate în contextul valului de imigranţi extracomunitari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici