Poliţia din Manchester a reţinut un alt bărbat suspectat de legături cu atacul terorist

Poliţia britanică a anunţat miercuri că a reţinut în oraşul Wigan, aflat în comitatul Greater Manchester, un alt bărbat suspectat de legături cu atacul terorist cu bombă care a avut loc în sala de concerte Manchester Arena, în urma căruia 22 de persoane au fost ucise, relatează site-ul Reuters.

636 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Manchester a reţinut un alt bărbat suspectat de legături cu atacul terorist

Poliţia din Manchester a reţinut un alt bărbat suspectat de legături cu atacul terorist

Potrivit unui comunicat al poliţiei, în posesia bărbatului a fost descoperit un pachet suspect, care este analizat de către autorităţi. Wigan se află la 27 de kilometri de centrul oraşului Manchester.

Numărul persoanelor reţinute în investigaţia privind atentatul din Manchester a ajuns la cinci.

Tot miercuri, trei mandate de reţinere au fost dispuse în sudul oraşului Manchester, dar poliţia nu a oferit detalii despre locul în care au fost reţinuţi bărbaţii şi nici aspecte privind investigaţia. Marţi a fost reţinut un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Marţi, 22 de oameni au murit, iar 119 au fost răniţi în urma exploziei care a avut loc în sala de concerte Manchester Arena. Britanicul cu origini libiene Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, este suspectat de comiterea atacului sinucigaş.

Ramadan Abedi, tatăl bărbatului suspectat de comiterea atacului sinucigaş din Manchester a precizat miercuri că unul dintre fiii săi a fost reţinut în Manchester şi este interogat de către poliţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici