Poliţia spaniolă a arestat 33 de români acuzaţi de tâlhărie

Garda Civilă spaniolă a arestat 33 de cetăţeni români şi o femeie de naţionalitate spaniolă, acuzaţi că formau o bandă care ar fi comis 38 de furturi, uzând de violenţă şi ameniţări, în locuinţe şi magazine din Ciudad Real, Toledo şi Cordoba, relatează site-ul Europa Press.

61 afișări
Imaginea articolului Poliţia spaniolă a arestat 33 de români acuzaţi de tâlhărie

Poliţia spaniolă a arestat 33 de români acuzaţi de tâlhărie

Reprezentantul Guvernului în Castilla-La Mancha, Maximo Diaz-Cano, a spus că operaţiunea a început încă din luna ianuarie şi nu a exclus posibilitatea de a se opera noi arestări.

Potrivit sursei citate, membrii bandei, dintre care 19 au fost deja încarceraţi, ar fi pregătit în amănunt jafurile, pe care le comiteau în grupuri reduse numeric şi în mai multe locuri simultan pentru a îngreuna acţiunea Poliţiei.

Aceştia deţineau de asemenea instrumente pentru dezactivarea sistemelor de securitate.

Obiectele recuperate de la aceştia se află la cartierul general al Gărzii Civile din Manzanares (Ciudad Real), iar recunoaşterea lor de către proprietari ar putea duce la elucidarea mai muoltor cazuri de furt, relatează sursa citată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici