Premierul Finlandei închide gurile rele. Sanna Marin a fost testată negativ pentru consum de droguri

Premierul finlandez Sanna Marin a fost testată negativ pentru droguri, anunţă guvernul, după ce au apărut imagini de la o petrecere privată unde a dansat, cântat şi a consumat alcool.

543 afișări
Imaginea articolului Premierul Finlandei închide gurile rele. Sanna Marin a fost testată negativ pentru consum de droguri

Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a fost de acord să facă testul vineri pentru a risipi îngrijorările legate de comportamentul său, scrie BBC.

Ea spune că nu a consumat niciodată droguri şi neagă că a făcut ceva ilegal la petrecere, dar afirmă că a băut alcool. O înregistrare video care a fost difuzată o arată petrecând cu prietenii, inclusiv cu un popstar finlandez.

Guvernul a transmis într-un comunicat că "nu au fost găsite droguri" în urma testului. Guvernul a adăugat că prim-ministrul a plătit singur costurile testului. Consilierul Iida Vallin a declarat că Marin fost testată pentru cocaină, amfetamine, canabis şi opioide.

La o conferinţă de presă organizată săptămâna trecută, reporterii s-au întrebat dacă prim-ministrul, care se află la putere din decembrie 2019, ar fi fost în măsură să ia decizii guvernamentale în caz de nevoie.

Ea s-a apărat, spunând că abilitatea sa de a funcţiona era "foarte bună" şi a declarat că nu a consumat niciodată droguri, nici măcar în adolescenţă.

La un moment dat cel mai tânăr şef de guvern din lume, titlu deţinut în prezent de premierul muntenegrean Dritan Abazovic, Marin nu face un secret din faptul că petrece şi a fost adesea fotografiată la festivaluri de muzică.

La începutul acestei luni, Sanna Marin a fost supranumită "cel mai cool prim-ministru din lume" de către publicaţia germană Bild.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici