Premierul sârb Ana Brnabic: Achiziţionarea avioanelor de luptă din Rusia, cea mai importantă realizare a Serbiei

Premierul sârb Ana Brnabic a declarat, vineri, că achiziţionarea celor şase avioane de vânătoare MIG-29 din Rusia reprezintă cea mai mare realizare a Serbiei din ultimii 30 de ani în materie de securitate şi apărare, relatează site-ul agenţiei Tass.

2338 afișări
Imaginea articolului Premierul sârb Ana Brnabic: Achiziţionarea avioanelor de luptă din Rusia, cea mai importantă realizare a Serbiei

Premierul sârb Ana Brnabic: Achiziţionarea avioanelor de luptă din Rusia, cea mai importantă realizare a Serbiei

”Cel mai mare succes pentru sectorul de securitate îl reprezintă faptul că am achiziţionat avioanele de luptă pentru Forţele Aeriene, fiind cel mai mare succes din ultimii 30 de ani. Şase avioane de luptă MIG-29 din Rusia au ajuns în Serbia. În plus, s-au făcut foarte multe pentru forţele armate sârbe”, a declarat premierul Serbiei de la tribuna Parlamentului din Belgrad.

Săptămâna trecută, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunţat că Rusia a livrat Serbiei şase avioane de vânătoare MIG-29, cu obiectivul garantării "independenţei şi securităţii" acestei ţări. Cele şase avioane de vânătoare MIG-29 au fost oferite Serbiei prin ordinul preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici