Prima cursă internaţională găzduită de aeroportul din Wuhan din ianuarie, când a fost închis din cauza Covid-19

  • Oraşul chinez Wuhan a găzduit primul său zbor internaţional din ianuarie.
  • Un avion al companiei sud-coreene low cost T'way a aterizat miercuri cu 60 de pasageri la bord.
  • Aeroportul Wuhan s-a redeschis la începutul lunii aprilie şi până acum a găzduit doar zboruri interne.
309 afișări
Imaginea articolului Prima cursă internaţională găzduită de aeroportul din Wuhan din ianuarie, când a fost închis din cauza Covid-19

Profimedia

Oraşul chinez Wuhan, primul loc în care a fost descoperit noul coronavirus în decembrie 2019, a găzduit primul său zbor internaţional din ianuarie, când aeroportul a fost închis din cauza Covid-19, notează Le Figaro.
 
Un avion al companiei sud-coreene low cost T'way a aterizat miercuri pe Aeroportul Internaţional Tianhe din Wuhan cu 60 de pasageri la bord, a relatat televiziunea de stat CCTV. Imaginile difuzate la tv arătau călătorii purtând măşti, precum şi ofiţeri de poliţie în costume de protecţie complete şi viziere verificând paşapoartele.
 
China a redus drastic legăturile aeriene cu restul lumii la sfârşitul lunii martie pentru a împiedica sosirea cetăţenilor care ar putea creşte numărul cazurilor de coronavirus.
 
Pasagerii care sosesc în Wuhan din străinătate vor trebui să prezinte un test de coronavirus în termen de 72 de ore, a declarat Li Yizhuo, directorul Biroului Municipal de Aviaţie Civilă.
 
Aeroportul Wuhan s-a redeschis la începutul lunii aprilie şi până acum a găzduit doar zboruri interne. Numărul de pasageri şi zboruri a revenit la nivelurile dinainte de epidemie.
 
Aproape 3.900 de persoane au murit din cauza Covid-19 în Wuhan, mai mult de 80% din cele 4.634 de decese înregistrate pe teritoriul Chinei. Oraşul a fost în carantină pentru mai mult de două luni, începând cu 23 ianuarie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici