Punct de trecere a frontierei, deschis temporar între România şi Serbia, de sărbători

Punctul de frontieră de la Foeni (judeţul Timiş) către Serbia (Jasa Tomic) se va deschide temporar, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, între 24 decembrie şi 15 ianuarie, la solicitarea autorităţilor din cele două ţări.

355 afișări
Imaginea articolului Punct de trecere a frontierei, deschis temporar între România şi Serbia, de sărbători

Punct de trecere a frontierei, deschis temporar între România şi Serbia, de sărbători (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în perioada 24 decembrie - 15 ianuarie, între orele 10.00-18.00 (ora României) va fi deschis temporar punctul de trecere al frontierei Foeni (România) - Jasa Tomic (Serbia), cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conform sursei citate, trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza un document de călătorie valabil, carte de identitate sau paşaport. Posesorii buletinelor de identitate vechi nu pot folosi aceste acte la trecerea frontierei.

Minorii pot ieşi din ţară fie însoţiţi de ambii părinţi, fie de un părinte cu condiţia să aibă procură notarială semnată de celălalt părinte. În cazul în care sunt însoţiţi de o altă persoană majoră, au nevoie de procură notarială semnată de ambii părinţi. Însoţitorii minorilor, alţii decât părinţii, vor trebui să prezinte la ieşirea din ţară şi cazierul judiciar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici