Rachetele ruseşti devastează Ucraina. Zelenski: Ne vom îmbunătăţi apărarea antiaeriană

  • Preşedintele ucrainean Voldomir Zelenski a dat asigurări că ţara sa îşi va îmbunătăţi apărarea antiaeriană
  • Bombardamentele masive lansate de ruşi în ultimele zile au produs distrugeri pe scară largă în Ucraina
  • Strategia lui Zelenski se bazează exclusiv pe ajutorul primit de la parteneri
4003 afișări
Imaginea articolului Rachetele ruseşti devastează Ucraina. Zelenski: Ne vom îmbunătăţi apărarea antiaeriană

Sursa foto: MediafaxFoto

Bombardamentele masive din ultimele zile l-au determinat pe preşedintele ucrainean Voldomir Zelenski să dea asigurări că numărul unor astfel de atacuri va scădea pe viitor.

„Bombardamentele ruseşti întreprinse pe scară largă au produs pierderi materiale şi de vieţi omeneşti însemnate. Acest act de cruzime la adresa poporului ucrainean trebuie oprit. Desigur, nu avem capacitatea tehnică de a doborî 100% din rachetele şi dronele ruseşti. Însă, sunt sigur că, treptat, vom reuşi asta, cu ajutorul partenerilor noştri. Deja am reuşit să doborâm o parte din rachetele de croazieră şi din dronele lansate în ultimele atacuri”, a declarat Zelenski.

Preşedintele ucrainean are convingerea că armata sa îşi va îmbunătăţi tehnica de apărare într-un timp record datorită sprijinului necondiţionat al aliaţilor, care alimentează Ucraina cu arme, provizii şi asistenţă tehnică militară, pentru a putea continua războiul declanşat de Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici