Rupert Murdoch a fost atacat de un bărbat. Incidentul a avut loc în Parlamentul britanic - VIDEO

Audierea lui Rupert Murdoch şi a fiului său James a fost suspendată brutal, marţi după-amiază, cu puţin înainte de ora 17.00 (19.00, ora României), după ce un manifestant a încercat să arunce cu o spumă albă spre magnatul american.

680 afișări
Imaginea articolului Rupert Murdoch a fost atacat de un bărbat. Incidentul a avut loc în Parlamentul britanic - VIDEO

Rupert Murdoch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Manifestantul a fost reţinut după ce a aruncat spre Rupert Murdoch ceea ce părea să fie spumă de ras aşezată pe o farfurie. El a fost blocat în elanul său de soţia magnatului.

În imaginile prezentate de televiziuni se poate vedea tânăra, care asista la audiere aşezată în spatele soţului său, sărind în apărarea octogenarului, în timp ce James Murdoch încearcă de asemenea să intervină.

Un martor a declarat că l-a văzut pe atacator îndreptându-se spre Murdoch cu o geantă verde în mână.

Conform postului de televiziune Sky News, bărbatul reţinut ar fi un umorist.

Audierea a fost reluată după câteva minute, Murdoch reocupându-şi locul fără a mai purta vesta de la costum.

Rupert şi James Murdoch sunt audiaţi, începând de la ora locală 14.30 (16.30, ora României), de Comisia pentru cultură, mass-media şi sport a Parlamentului britanic, care i-a convocat în scandalul privind interceptarea unor telefoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici