Rusia acuză Occidentul că voia schimbarea Administraţiei de la Moscova

Administraţia Vladimir Putin a acuzat, marţi, ţările occidentale că vor instalarea în Rusia a unui regim pe care să îl poată controla, conform publicaţiei Il Sole 24 Ore.

1742 afișări
Imaginea articolului Rusia acuză Occidentul că voia schimbarea Administraţiei de la Moscova

Sursa Foto - Hepta

"Occidentul încearcă să creeze condiţiile pentru instalarea în Rusia a unui regim pe care să îl controleze, cum s-a întâmplat deja în Ucraina şi în numeroase alte state", a acuzat, potrivit agenţiei RIA Novosti şi cotidianului Il Sole 24 Ore, Nicolai Patruşev, secretarul Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională de la Moscova, susţinând că planurile Occidentului au fost dejucate prin intervenţia militară rusă în Ucraina.

În schimb, Rusia este acuzată de Occident că vrea înlăturarea Administraţiei de la Kiev.

Statele Unite, Uniunea Europeană şi Grupul G7 au impus sancţiuni financiare şi comerciale masive împotriva Rusiei din cauza invaziei militare în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici