Scandalul sexual în care sunt implicaţi agenţi Secret Service: Primele imagini cu prostituata ce ar fi avut relaţii cu aceştia - FOTO

Ziarul New York Daily News a publicat primele fotografii cu prostituata columbiană aflată în centrul scandalului care îi vizează pe agenţi Secret Service şi militari din escorta preşedintelui SUA, Barack Obama.

2483 afișări
Imaginea articolului Scandalul sexual în care sunt implicaţi agenţi Secret Service: Primele imagini cu prostituata ce ar fi avut relaţii cu aceştia - FOTO

Scandalul sexual în care sunt implicaţi agenţi Secret Service: Primele imagini cu prostituata ce ar fi avut relaţii cu aceştia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia americană New York Daily News a prezentat mai multe imagini cu Dania Suarez, o damă de companie în vârstă de 24 de ani care susţine că un agent Secret Service i-a oferit doar 28 de dolari în loc de 800 de dolari, cât stabiliseră iniţial.

Tânăra prostituată, mama unui băieţel în vârstă de nouă ani, este prezentată în mai multe ipostaze, inclusiv în costum de baie, pe o plajă sud-americană.

Cel puţin zece militari americani şi 11 agenţi ai Secret Service sunt suspectaţi că au apelat la serviciile unor prostituate în timp ce îl însoţeau pe preşedintele Barack Obama la Summitul Americilor, desfăşurat în oraşul columbian Cartagena.

Unsprezece agenţi ai Secret Service au fost chemaţi la Washington înainte de încheierea vizitei lui Obama în Columbia şi fac obiectul unei suspendări administrative.

Senatoarea republicană Susan Collins a dezvăluit, marţi, că circa 20 de femei au fost implicate în acest caz. Ea a afirmat că deţine aceste informaţii de la directorul Secret Service, Mark Sullivan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici