Şocant: La 14 ani, s-a sinucis din cauză că era batjocorit de colegi pentru că era homosexual - VIDEO

Un adolescent în vârstă de 14 ani s-a sinucis din cauză că era batjocorit de colegi pentru că era homosexual, cazul lui impresionând-o pe Lady Gaga, care i-a dedicat o piesă dintr-un concert.

7499 afișări
Imaginea articolului Şocant: La 14 ani, s-a sinucis din cauză că era batjocorit de colegi pentru că era homosexual - VIDEO

Şocant: La 14 ani, s-a sinucis din cauză că era batjocorit de colegi pentru că era homosexual

Jamey Rodemeyer, din Buffalo, New York, s-a sinucis din cauza glumelor pe care colegii le făceau pe seama lui pentru că era homosexual, scrie dailymail.co.uk.

Jamey era fan al cântreţei Lady Gaga, care a fost extrem de marcată de gestul adolescentului. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul a postat pe contul său de Twitter un mesaj pentru Lady Gaga, căreia i-a mulţumit.

"La revedere, mamă-monstru, mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut, respect veşnic", a scris Jamey pe Twitter.

Jamey Rodemeyer posta cu regularitate pe blogul său mesaje despre insultele pe care le primea pentru că era homosexual. Aceste postări i-au adus însă şi mai multă batjocură din partea colegilor de şcoală.

"Jamey este prost, homosexual, gras şi urât. Trebuie să moară", "Nu mi-ar păsa dacă ai muri. Nimănui nu i-ar păsa, aşa că fă-o. Toată lumea ar fi mult mai fericită" sunt două dintre comentariile postate online ca replică la ceea ce scria Jamye.

Lady Gaga i-a dedicat lui Jamey melodia "Hair", pe care a interpretat-o la festivalul iHeartRadio.

"Vreau să atrag atenţia un moment pentru că săptămâna asta am pierdut un mic monstru. Jamey, ştiu că te uiţi la noi. Nu eşti o victimă, eşti o lecţie pentru toţi", le-a spus Gaga spectatorilor înainte de a începe să cânte piesa "Hair".

Peste 500 de persoane au participat la înmormântarea adolescentului, iar colegi ai băiatului au trecut pe lângă biserica unde avea loc slujba arborând bannere cu mesaje de solidaritate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici