Soţia primarului Moscovei este cea mai bogată femeie din Rusia în 2009

Soţia primarului Moscovei Iuri Lujkov, Elena Baturina, a câştigat un miliard de euro în 2009, devenind cea mai bogată femeie din Rusia, dar şi-a cheltuit aproape toţi banii pentru a plăti datoriile companiei sale, Inteko, relatează RIA Novosti în pagina electronică de marţi.

67 afișări
Imaginea articolului Soţia primarului Moscovei este cea mai bogată femeie din Rusia în 2009

Soţia primarului Moscovei este cea mai bogată femeie din Rusia în 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Inteko, Baturina a cheltuit 27 de miliarde de ruble (914 milioane de dolari) pentru plata împrumuturilor contractate de la Gazprombank şi alte bănci ruseşti.

Prin plata datoriilor, Inteko va putea demara noi proiecte şi îşi va spori profitul din cele actuale, precizează comunicatul.

În schimb, primarul Moscovei, Iuri Lujkov, a câştigat în 2009 numai 7,89 miliarde de ruble (272 de milioane de dolari), potrivit site-ului oficial al acestuia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici