Strângerea de fonduri a armatei ucrainene provoacă nedumerire: Scrie-ţi numele pe rachete şi pedepseşte-i pe ruşi!

„Ruşii vor fi pedepsiţi pentru tot”, este sloganul folosit de armata ucraineană pentru noua campanie de strângere de fonduri.

2140 afișări
Imaginea articolului Strângerea de fonduri a armatei ucrainene provoacă nedumerire: Scrie-ţi numele pe rachete şi pedepseşte-i pe ruşi!

Strângerea de fonduri a armatei ucrainene provoacă nedumerire: Scrie-ţi numele pe rachete şi pedepseşte-i pe ruşi!

O iniţiativă care a stârnit mai multe nedumeriri, atât pentru modul în care este prezentată, cât şi pentru modul în care a fost dezvoltată: pe site-ul RevengeFor, poporului ucrainean (şi altora) li se oferă posibilitatea de a „se răzbuna”.

Cum? Scriindu-ţi numele sau o frază de răzbunare pe o rachetă care va fi apoi lansată asupra soldaţilor ruşi sau asupra radarelor de înaltă frecvenţă ale Moscovei. Toate vor fi însoţite de o donaţie către armata de la Kiev de 500 de dolari sau mai mult.

Modelele sunt ilustrate pe site: „Rusia este o ţară care merită răzbunarea întregii lumi. Care este motivul pentru care vrei să te răzbuni? Vieţi omeneşti ruinate şi vise sparte? Ajutaţi-i pe soldaţii ucraineni să pedepsească Rusia pentru toate acestea”, se arată.

De asemenea, se precizează ce nu poate fi scris pe rachete: nu vor fi permise cuvinte urâte împotriva Ucrainei şi a aliaţilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici