SUA şi Australia au decis repatrierea cetăţenilor de pe nava Diamond Princess. Britanicii se plâng că guvernul a uitat de ei

  • SUA şi Australia au decis repatrierea cetăţenilor lor de la bordul navei Diamond Princess, scrie The Guardian
  • Şi Italia, Canada sau Hong Kong intenţionează repatrierea cetăţenilor de la bordul vasului de croazieră
  • Britanicii se plâng că guvernul a uitat de ei
508 afișări
Imaginea articolului SUA şi Australia au decis repatrierea cetăţenilor de pe nava Diamond Princess. Britanicii se plâng că guvernul a uitat de ei

SUA şi Australia au decis repatrierea cetăţenilor de pe nava Diamond Princess

Statele Unite au început deja evacuarea a 380 de americani de pe navă. Australia a anunţat, de asemenea, că va evacua peste 200 de oameni.

Odată ajunşi în ţările lor, aceştia vor trebui să mai rămână însă două săptămâni în carantină. Canadienilor, italienulor şi celor din Hong Kong li s-a transmis că vor părăsi şi ei nava.

De asemenea, la bordul navei se află şi 17 cetăţeni români. Unul dintre ei, din judeţul Argeş, a contractat virusul şi va rămâne sub tratament în Japonia.

Autorităţile din provincia chineză Hubei au anunţat duminică o sută de noi decese cauzate de epidemia de coronavirus, ceea ce înseamnă că numărul deceselor se ridică acum la 1.770 la nivel mondial, informează CNN.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecţie cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine, unul în Japonia şi unul în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici